O Nama

CELO ZRNO CATERING predstavlja ketering najnovijeg doba, osmišljen da zadovolji ukuse i najzahtevnijih gurmana i sladokusaca koji vode računa o svom i zdravlju onih do kojih im je stalo. Uz najsavremenije trendove u oblasti dekorisanja i posluživanja hrane, poseban akcenat se stavlja na pripremu jela od namirnica koje ne sadrže aditive i procesovane sastojake, a pripremaju se isključivo na bazi brašna od celog zrna žitarica, hladno ceđenih biljnih ulja i bez i jedne od tri „bele smrti“ – kuhinjska so, belo brašno i šećer. Ponuda predstavlja jedinstvenu kombinaciju tradicionalne i internacionalne kuhinje kreiranu u saradnji sa najveštijim majstorima kulinarstva čije višedecnijsko iskustvo u gastronomiji doprinosi nezaboravnom ukusu jela.

VRSTE JELA – canapé, razne vrste pita, sveže salate, obrok salate, peciva i namazi, razne vrste kolača i drugih slanih i slatkih specijaliteta.

Radimo sve vrste keteringa, dnevnu isporuku jela iz OBROK MENI za pojedince, kao i KETERING ZA PROSLAVE (coctail party, švedski sto) sa ili bez uslužnog osoblja.

Jela iz obrok menia poručivati do 12 h za naredni dan, dostavu vršimo za minimum 10 poručenih obroka, dok manje količine možete preuzeti lično.

Porudžbine za prolsave naručivati najkasnije 3-5 dana unapred!
Celo Zrno Banner